Καλογήρου ο εκλεκτός στον Ολυμπιακό!

Λίγες ημέρες έπειτα από την ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Σταύρο Σταμπουλή η ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς ανακοίνωσε τον αντικαταστατή του στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Ο λόγος για τον 48 χρόνο πολύπειρο Βολιώτη τεχνικό κ. Λευτέρη Καλογήρου, ο οποίος έχει πλούσιες παρατάσεις και εμπειρίες καθώς έχει διατελέσει προπονητής τόσο στην Δ Εθνική κατηγόρια, όσο και για αρκετές σεζόν στην Α ΕΠΣΘ, κάνοντας μάλιστα πρωταθλητισμό.

Ο Καλογήρου είναι κάτοχος διπλώματος Uefa A, ξεκίνησε την προπονητική ως βοηθός προπονητή στον Πύρασο Αγχιάλου το 2008, ενώ στα μέσα της περιόδου 2008-09 ανέλαβε την ΑΕ Λεχωνίων, ενώ εργάστηκε ξανά στον Πύρασο πρώτα ως προπονητής της Ακαδημίας και έπειτα ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας στη Δ’ Εθνική το 2010-11 και το ξεκίνημα της σεζόν 2011-12.

Μετέπειτα κάθισε για δυο σεζόν στον πάγκο της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Την τελευταία διετία διετέλεσε προπονητής στην ομάδα του Αλμυρού με τον οποίο κατέκτησε και τις δυο σεζόν την πρώτη θέση στον όμιλο της Α ΕΠΣΘ, ενώ την περίοδο 2014-2015 κατέκτησε και το πρωτάθλημα συμμετέχοντας στα Playoff ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία.

Άλκης Σούρλας

Πηγή Φωτογραφίας:GoalPost.gr