Εποχή Λιάγκα στον πάγκο του Γ.Σ. Φαρσάλων!

Εποχή Θρασύβουλου Λιάγκα στον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων, καθώς οι “μπλε” τα βρήκαν σε όλα με τον έμπειρο Λαρισαίο τεχνικό ο οποίος ανέλαβε από σήμερα τις τύχες του Συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Γυμναστικού κινήθηκαν αστραπιαία έπειτα από την λήξη της συνεργασίας τους με τον κ. Μάκη Αλεξίου, καθώς σήμερα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του κ. Θρασύβουλου Λιάγκα στην θέση του πρώτου προπονητή.

ΛΙΑΓΚΑΣ--3

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “μπλε”:

“Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ανακοινώνει την πρόσληψη κ. Θρασύβουλου Λιάγκα ως νέο τεχνικό στην ομάδα μας.

Ο κ. Λιάγκας ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας στο αντρικό αλλά και στο παιδικό τμήμα του Συλλόγου με το οποίο αναδείχθηκε τέταρτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Έπειτα ανέλαβε την ομάδα του Κένταυρου Λάρισας, της Χάλκης με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 ΕΣΚΑΘ στην Α1.

Εν συνεχεία κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Ε.Α.Λ στην Γ Εθνική κατηγορία και μετέπειτα έμεινε για πέντε σεζόν σχεδόν ως βοηθός προπονητή αλλά και κατά διαστήματα ως πρώτος προπονητής στον Γ.Σ. Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 Εθνική κατηγορία στην Α1.

Η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ήταν ο Φοίνικας Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Γ Εθνική κατηγορία στην Β Εθνική.

Σύσσωμη η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων καλωσορίζει στον Σύλλογο μας τον κ. Λιάγκα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του και στην προσωπική του ζωή.”

Ο κ. Λιάγκας στους “μπλε” θα βρει και τέσσερις μπασκετμπολίστες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν.

Αυτοί είναι οι Φάνης Παπακώστας, Γιώργος Λεπενιώτης, Αστέριος Κούργιας και Θοδωρής Τσιλούλης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νυν κόουτς του Γυμναστικού επεσήμανε το γεγονός ότι θέλει η ομάδα να παίζει μπάσκετ αντάξιο του ονόματος και των προσδοκιών που υπάρχει βάση του ισχυρού της ρόστερ.

ΛΙΑΓΚΑΣ--2

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ifarsala.gr.

“Αρχικός μας στόχος είναι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα που θα είναι αντάξια της ιστορίας, του ονόματος και φυσικά του ρόστερ που έχει η ομάδα.

Μέσα από τις προπονήσεις τους αγώνες και την σκληρή δουλειά, θα δούμε όλοι μαζί τις δυνατότητες της ομάδος και με βάση το καλό και οργανωμένο μπάσκετ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Γνωρίζω την δυναμική και την οργάνωση που έχει σε όλα τα επίπεδα η ομάδα του Γυμναστικού και αυτό ήταν που με έκανε να αποδεχθώ την πρόταση.”