Ο Θεοδωρακάκος σε αθλητική ημερίδα στην Λάρισα (φωτο)

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου  ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργάνωσε στο αμφιθέατρο της ιατρικής στο κτήριο Κατσίγρα, την γνωστή σειρά αθλητικών ημερίδων ‘ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ’ με καλεσμένο τον πρωταθλητή  Θεοδωρακάκο Δημήτρη και συντονιστή τον πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλα Απόστολο.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9321

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9305

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9200

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γούλας Απόστολος αφού αναφέρθηκε στη σημασία της άσκησης στην καθημερινότητα όλων, ευχαρίστησε τον πρωταθλητή μαραθωνοδρόμο Θεοδωρακάκο Δημήτριο για την παρουσία στη σημερινή εκδήλωση.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9316

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9258

Ο αθλητής παρουσίασε τη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και μίλησε για την καλύτερη προετοιμασία για ένα μαραθώνιο. Στη συνέχεια μίλησε για το τρέξιμο στο βουνό αλλά και το τρέξιμο στην άσφαλτο, ενώ αναφέρθηκε και σε προσωπικές εμπειρίες από την πλούσια καριέρα του.

Στη συνέχεια ο αθλητής απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων από το κοινό.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9267

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9250

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή καθώς επίσης και τη φανέλα του Συλλόγου.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9312

Ο πρόεδρος Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Απόστολος Γούλας δήλωσε: O Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια μια σειρά από επιστημονικές διαλέξεις με την ονομασία ‘Άσκηση και Υγεία’. Στη συγκεκριμένη σειρά διαλέξεων έχουν μιλήσει αρκετοί διακεκριμένοι επιστήμονες και πρωταθλητές. Σημερινός καλεσμένος και ομιλητής είναι ο πρωταθλητής Δημήτρης Θεοδωρακάκος, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9259

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με την σειρά του ευχαρίστησε τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας για την πρόσκληση, όπως επίσης και το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου στην σημερινή εκδήλωση, γεγονός που δείχνει ότι το δρομικό κίνημα στην Λάρισα βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-9175

Το αμφιθέατρο της Ιατρικής ήταν κατάμεστο από δρομείς όλων των επιπέδων, αρχάριους και αθλητές επιδόσεων.