Στοίχημα: Με τα γκολ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης με εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία, παιχνίδια Κυπέλλου στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων έναν αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Over στο Μάντσεστερ

Ξεκινάμε με Λιγκ Καπ Αγγλίας και το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Σε… άσχημη στιγμή έρχεται για τη Γιουνάιτεντ το δεύτερο φετινό ντέρμπι του Μάντσεστερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να… μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά το ηχηρότατο «χαστούκι» της Κυριακής από την Τσέλσι (ολική κατάρρευση, δέχθηκαν τα γκολ στο 1′, στο 21′, στο 62′ και στο 70′) και να πάρουν σήμερα μία πρόκριση ουσίας και γοήτρου, μετρώντας ήδη μία εντός έδρας ήττα από τη Σίτι στη φετινή σεζόν (1-2 για το πρωτάθλημα). Μόλις μία νίκη μετρά η ομάδα του Μουρίνιο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Πρέμιερσιπ (1-2-3), ενώ στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ πέτυχε την εκτός έδρας πρόκριση επί της Νορθάμπτον με 1-3. Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, διανύει και αυτή περίοδο «κοιλιάς», αγνοώντας τη νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων της για όλες τις διοργανώσεις. Σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά την εκτός έδρας ήττα από την Τότεναμ (2-0) και τις εντός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1 κόντρα σε Έβερτον και Σαουθάμπτον. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 3-3 στην εκτός έδρας συνάντηση με τη Σέλτικ και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στο «Καμπ Νου». Βέβαια, η ομάδα του Γκουαρδιόλα παραμένει στην κορυφή της Πρέμιερσιπ, την οποία μοιράζεται πλέον με Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ η Σίτι πέτυχε την εκτός έδρας πρόκριση επί της Σουόνσι, επικρατώντας με 1-2. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα απόψε και θα στηρίξουμε το over.

Προβάδισμα η Αταλάντα

Συνεχίζουμε με Α’ Ιταλίας και το 2 DNB σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Πεσκάρα – Αταλάντα (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Πεσκάρα, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μετά από τη μοναδική που πανηγύρισε στα χαρτιά με αντίπαλο τη Σασουόλο (3-0 εκτός έδρας) στις 28 Αυγούστου το συγκρότημα του Όντο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τορίνο (0-0 εντός έδρας), Τζένοα (1-1 εκτός έδρας) και Σαμπντόρια (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ίντερ (2-1 εντός έδρας), Λάτσιο (3-0 εκτός έδρας), Κιέβο (2-0 εντός έδρας) και Ουντινέζε (3-1 εκτός έδρας). Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Αταλάντα, από την πλευρά της, η οποία παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Παλέρμο (1-0 εντός έδρας) στις 21 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Γκασπερίνι επικράτησε των Κροτόνε (3-1 εκτός έδρας), Νάπολι (1-0 εντός έδρας) και Ίντερ (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Φιορεντίνα (0-0 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα.

Σκοράρουν στο Φάληρο

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Goal / Goal σε απόδοση 2.22 στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Πλατανιάς. Δεύτερη σερί νίκη σε εντός έδρας ντέρμπι πήρε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε την Κυριακή 2-1 του ΠΑΟΚ. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση των ερυθρολεύκων στο τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά προβλήματα στις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ, στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις και ήταν θαύμα το ότι δέχτηκαν μόλις ένα γκολ. Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι οι πρωταθλητές έβγαλαν χαρακτήρα σε μια μέτρια ημέρα, κέρδισαν με ανατροπή και έδειξαν ότι συνεχίζουν να διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα για να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αγωνιστική κάμψη βρίσκεται ο Πλατανιάς, από την άλλη, που θέλει να χρησιμοποιήσει το σημερινό παιχνίδι προκειμένου να βρει ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μετά την ήττα απ’ τον Αστέρα Τρίπολης (2-0 εκτός), ακολούθησε το Σάββατο το εντός έδρας 0-1 απ’ την Ξάνθη, σ’ ένα ματς όπου οι Χανιώτες ίσως να πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση. Βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς, στη συνέχεια δοκίμασαν πολλούς τρόπους επιθετικής ανάπτυξης, αλλά ουδείς έφερε αποτέλεσμα. Σήμερα θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να πετύχουν από ένα τέρμα.

Χαμηλό σκορ στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε με Ευρωλίγκα και τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας, στον οποίο θα πάμε με το Under 148.5 πόντοι σε απόδοση 1.88. Είναι προφανές ότι η Φενέρ δε «ρολάρει» καθόλου καλά αλλά ο «μάγος» Ομπράντοβιτς έχει βρει τη «συνταγή» και παίρνει από τους παίκτες του τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση στην άμυνα γι’αυτό και έχει νικήσει τους δύο πρώτους αγώνες στην διοργάνωση δεχόμενη 66 από Μπάμπεργκ και 72 από Μπαρτσελόνα ενώ και στους τέσσερις επίσημους αγώνες που έχει δώσει στην Τουρκία, σούπερ-καπ και BSL, έχει δεχθεί 69 από Εφές, 71 από Ουσάκ, 62 από Μπουγιουκσεχίρ και 61 από Γεσιλγκιρεσούν. Ακριβώς έτσι θα αγωνιστεί και σήμερα απέναντι στην Ζαλγκίρις που κράτησε πολύ χαμηλά τη Σάσκι, στους 73 πόντους, και κράτησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε πολύ χαμηλή επίδοση πριν αρχίσουν τις βολές στην τέταρτη περίοδο. Δεν υπάρχει άλλο στοίχημα αυτή την εποχή για αγώνα που συμμετέχει η Φενέρ εκτός του Under, συγκεκριμένα σήμερα στο Under 148.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.