“Όταν λύθηκε πετούσε φωτιές”!!!

Με το ευρύ 0 – 5 πέρασε από την έδρα της Δόξας Ραχούλας ο Αχιλλέας Φαρσάλων παίρνοντας με άνετο τρόπο, όπως άλλωστε μαρτυρά και το σκορ, το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Λ.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8800

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα τέρματα των “Μυρμιδόνων” σκόραραν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές (Νεμπεγλέρας, Λόλας, Ρέψης, Κακαζούκης και Καραμπούζης).

Οι παίκτες του κ. Παραφέστα κατάφεραν με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου της αναμέτρησης να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Νεμπεγλέρα.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8858

Η Δόξα απείλησε στο 38′ με ένα σουτ του Νάστα, όμως ο Κουτσουκέρας έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 40′  οι “Μυρμιδόνες” κατάφεραν να πάρουν “αέρα” δυο τερμάτων ο Μεζίνι έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Λόλας με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ραχούλας.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8869

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο Αχιλλέας αύξησε την πίεσή του και στο 55′ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8875

Αρχικά ο Λόλας έκανε το σουτ, ο Παζιανάς έδιωξε, ο Ρέψης πήρε το “ριμπάουντ” και με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 0 – 3.

Η πίεση από πλευράς Αχιλλέα συνεχίστηκε και στο 70′ “καρποφόρησε” για ακόμη μια φορά, μετατρέποντας σε “περίπατο” την υπόθεση πρόκριση.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8809

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8861

Ο Μεζίνι έκανε όμορφη κάθετη πάσα στον Κακαζούκη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8894

Το “κερασάκι στην τούρτα” της αναμέτρησης έβαλε στο 85′ ο Καραμπούζης με δυνατό σουτ από τα δεξιά.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8920

 

Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν και άλλες ευκαιρίες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, όμως οι Κουμπούρας, Λόλας και Νεμπεγλέρας δεν ήταν εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Οι Συνθέσεις

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8803

Δοξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Παζιανάς, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης, Σκάκος, Λιατσούμης (73′ Πιατσούλης), Καραγκιόζης, Αθανασούλης, Τέγος, Αργυρακούλης (60′ Μηταλούλης), Νάστας (60′ Σταμουλάκης), Γκόγκουρας.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8806

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Οικονόμου (75′ Τλούπας), Κουμπούρας, Κακαζούκης, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Μεζίνι (70′ Γιωργής), Λόλας, Ρέψης (63′ Καραμπούζης), Σβερκούλης.

ΡΑΧΟΥΛΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ -8802

Διαιτητές: Μπουρουζίκας, Σταθμός, Μίχος,

Κείμενο: Άλκης Σούρλας

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Γκαντέλος