Εγκαίνια της ΔΗΜ.ΤΟ Φαρσάλων

Στα Φάρσαλα ταξίδεψε χθες (23/10) ο ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής  της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από στελέχη της Ν.Δ, ώστε να παραστεί στα εγκαίνια του νέου γραφείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. του κόμματος.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΑ-

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε από τα Φάρσαλα: “Η πολιτική αλλαγή είναι επείγουσα και αναγκαία προϋπόθεση για να ορθοποδήσει η χώρα, τόνισε ο κ. Αυγενάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό και αυτό πρέπει να γίνει μέσα από εκλογές, ενώ περιέγραψε με μελανά χρώματα την πορεία της οικονομίας.”

Επίσης ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια, στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστο Καπετάνο και στην Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων κα. Μαργαρίτα Γκότη για την επιτυχημένη εκδήλωση, ενώ ευχαρίστησε το κόσμο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της τοπικής ΔΗΜΤΟ.

Προηγήθηκε χαιρετισμός της προέδρου της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων τη ΝΔ κ. Μαργαρίτας Γκότη, η οποία ανέφερε ότι “όλοι οι Έλληνες βιώνουν δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας της σημερινής κυβέρνησης. Η ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται καθημερινά. Πρέπει όλοι να συστρατευτούμε στο πλευρό της Ν.Δ. με πίστη στις αρχές και αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, με όρεξη για δουλειά και προσφορά, με έμφαση στην αξιοκρατία, στα προσόντα και την επικράτηση της λογικής. Η Ν.Δ. έχει ιστορικό παρελθόν, ισχυρό παρόν και κυρίως θα έχει λαμπρό μέλλον στην πόλη και σ’ όλη την Ελλάδα. Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά κάθε Τρίτη πρωί και σας καλούμε να δώσουμε όλοι δυναμικό “παρών” και συστράτευση στον αγώνα”.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Καπετάνος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι “Αυτή η ημέρα για την παράταξή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων ανοίγει τα καινούρια γραφεία της. Είναι σημαντικό ακόμη η παρουσία πλήθους κόσμου στα εγκαίνια. Υποδεχόμαστε τον Λευτέρη Αυγενάκη, έναν άνθρωπο που σε έξι μήνες γύρισε δύο φορές την Ελλάδα, προκειμένου να μεταφέρει το μήνυμα ότι η Ν.Δ. είναι εδώ, είναι παρούσα με προτάσεις, με ξεκάθαρες απόψεις, ώστε να γίνει η αυριανή κυβέρνηση, με τη βοήθεια βέβαια όλων σας. Πρέπει η σημερινή κυβέρνηση να φύγει γιατί μόνο προβλήματα έχει επιφέρει στον τόπο μας.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Κέλλας ανέφερε ότι “είναι σημαντικό γεγονός η παρουσία πλήθους κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων της Ν.Δ. Επίσης, σημαντικό γεγονός είναι ότι τα γραφεία τη Ν.Δ. ξανανοίγουν σ’ όλες τις πόλεις και τα χωριά. Αυτό δείχνει μια συσπείρωση του κόσμου, λόγω της δύσκολης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν πάει άλλο. Φθάσαμε στο απροχώρητο. Με τη Ν.Δ. κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, πιστεύω ότι θα ξημερώσει μια άλλη ημέρα για τη χώρα μας”.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλε και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, που δεν παρευρέθηκε λόγω εκδηλώσεων στα Βούναινα.

Στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων της Ν.Δ. παρευρέθηκαν στελέχη της Ν.Δ., πολιτευτές, πρώην βουλευτές, μέλη και φίλοι του κόμματος απ’ όλη τη Θεσσαλία.

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΑ--3

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΑ--4

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΑ--2

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΤΟ ΦΑΡΣΑΛΑ--5