Το «παραμύθι» της Α.Ε.Φ!!!

Του Άλκη Σούρλα

Η πρώτη ομάδα της Επαρχίας μας που εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον την «υπόθεση» άνοδο είναι η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β Ε.Π.Σ.Λ Κατηγορία.

12674864_554692178024702_1316163829_o

Το συγκρότημα του Αρίστου Παπαγεωργίου (σ.σ ο νεαρότερος προπονητής της Επαρχίας μας και όχι μόνο), κατάφερε δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας να εξασφαλίσει την άνοδο.
Στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως οι «κιτρινόμαυροι» θα καταφέρουν να μπουν «σφήνα» καθώς στον φετινό «μαραθώνιο» πολλές ήταν οι ομάδες που ξόδεψαν αρκετά χρήματα και δελέασαν παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες να αγωνιστούν στην μικρότερη τη τάξει κατηγορία του Νομού μας.
Και όμως οι «πιτσιρικάδες» είχαν άλλη άποψη, πίστεψαν στις δυνάμεις τους και με πολύ δουλεία από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα, κατάφεραν αρχικά να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο και να βρίσκονται στην κορυφή του 3ου όμιλου της Γ ΕΠΣΛ Κατηγορίας.

Το μεγάλο «μυστικό» των «κιτρινόμαυρων» πέρα από το ταλέντο και την δουλεία είναι το γεγονός πως τα περισσότερα από τα παιδία αυτά αγωνιζόταν από τις μικρότερες ομάδες της Ακαδημίας μαζί και πάνω από όλα είναι ΠΑΡΕΑ, κάτι πολύ σημαντικό καθώς μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο το οποίο είναι ένα παιχνίδι (όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν την έννοια του) και τι καλύτερο από το να παίζεις ένα παιχνίδι που σου αρέσει με την παρέα σου;

Ενώ και στο φετινό χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι» η Ακαδημία κινήθηκε στην ίδια πετυχημένη «συνταγή» καθώς κατάφερε να «επαναπατρίσει» τους Τσιτσικλή, Τσάτσο και Μουστάκα ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεκίνησαν από την Ακαδημία Φαρσάλων και συνέβαλαν και αυτοί τα μέγιστα ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να φτάσουν εν τέλει στην άνοδο.
Το «ταξίδι» όμως συνεχίζεται για την Ακαδημία με τον στόχο πλέον στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια να είναι η παραμονή στην «κορυφή» ώστε το φετινό «κιτρινόμαυρο παραμύθι» να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος πλην της ανόδου και να έχει το απόλυτο Happy End……!!!!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Άλκης Σούρλας

- Γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 26/3/1994. Σπούδασε Αθλητική Δημοσιογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ D.O.M.I και στο City Unity College. Έκανε πρακτική στο aekarena.gr και στο web radio Postgame.gr ενώ συνεργάστηκε και με το ArenaLarissa.gr. Σε αυτή την "γωνία" θα διαβάσετε απόψεις για "Μπάλα και άλλα".