Θρίλερ με τον θάνατο των δύο αδελφών στην Εύβοια

Οι δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στην αυλή του σπιτιού τους. Τι λέει ο αδελφός τους, τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση θανάτου των δύο αδερφών στην Μακρυκάπα Ευβοίας.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 83 και 79 χρόνων βρέθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού, δίπλα στο αυτοκίνητό τους, από τον άλλο αδερφό τους.

Αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε έρευνας ενώ τα θύματα δεν έφεραν εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας παρά ορισμένους μώλωπες και εκδορές.

Ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων αποτελεί γρίφο για την Ασφάλεια Χαλκίδας καθώς οι ιατροδικαστές δεν  εντόπισαν εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι μώλωπες και οι εκδορές που έφεραν οι σοροί των δύο ηλικιωμένων δικαιολογούνται από αιφνίδια πτώση στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής έλαβε από τις σορούς ιστολογικά και τοξικολογικά δείγματα, ώστε να διερευνήσει την πιθανότητα δηλητηρίασης.

Παράλληλα, κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών μαζί με αστυνομικούς της σήμανσης βρέθηκαν στο σημείο αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Πηγή: antenna.gr/news