Συνέντευξη Αλεξίου για Γ.Σ. Φαρσάλων και final4 στο Βόλο

Ποιος είναι ο στόχος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων στο final4 και ποιός ο πρώτος αντίπαλος στον ημιτελικού κ. Αλεξίου;

Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει διάρκεια καθώς είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει σε τελικό final4. Τις δυο τελευταίες χρονιές είχε πάει στον τελικό άλλα δεν τα κατάφερε καθώς την πρώτη χρονιά έχασε στις λεπτομέρειες στον πόντο τον αγώνα από τον Γ.Σ.Καρδίτσας και πέρυσι έχασε από μια πολύ καλή ομάδα την Αγιά η οποία πήρε το κύπελλο και το πρωτάθλημα και τερμάτισε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Θεωρώ ότι και η φετινή χρονιά  είναι των Φαρσάλων να κερδίσει το κύπελλο, πρώτα όμως είναι να περάσουμε στον ημιτελικό την ομάδα των Σοφάδων.

ΓΣΦ-ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 051215-0011

Με τον αντίπαλο μας στον ημιτελικό είχαμε ξαναπαίξει για το πρωτάθλημα πριν από κάποιες αγωνιστικές και είχαμε κερδίσει εκτός έδρας με 54-62 αυτό το παιχνίδι όμως είχε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, θα πρέπει να έχουμε το μυαλό συγκεντρωμένο. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τότε, διότι έχουμε τραυματία τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο ο οποίος από τότε δεν ξαναέπαιξε άλλο παιχνίδι διότι ταλαιπωρείτε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Πρόβλημα τραυματισμού έχουμε και με τον Δημήτρη Μάρκο καθώς την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται με ένα τραύμα στους προσαγωγούς. Ο Γ.Σ Σοφάδων έχει και αυτός κάποια προβλήματα τραυματισμών με τους Τσιάπουλα, Κόγιας και Καλλιάρας. Η ομάδα όμως κοιτάει μπροστά και θα κάνει ότι καλύτερο για την επιτυχία των στόχων της. Θα κοιτάξουμε ένα ένα τα παιχνίδια έτσι ώστε να μην βιαστούμε και να τα δούμε με ψυχραιμία και αν υπάρξει δεύτερο να δούμε πως θα το διαχειριστούμε έτσι ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας.

ΓΣΦ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ-0036-2

 

Ποια είναι η προετοιμασία σας για το final4;

Δυστυχώς στο τοπικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν πολλά βίντεο από αγώνες ώστε να διαβάσουμε τους αντιπάλους μας, γνωρίζουμε καλά την ομάδα των Σοφάδων από την μεταξύ μας αναμέτρηση και θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις ομάδες του Γ.Σ. Βόλου και της Νίκης Βόλου.  Την Τετάρτη κλείσαμε ένα φιλικό με τον Γ.Σ.Καρδίτσας μέσα στην Καρδίτσα έτσι ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα και θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις.

ΓΣΦ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ-0060

Βλέπουμε ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Τι περιμένετε από αυτούς;

Χθες έκλεισα ένα χρόνο ως προπονητής στον Γυμναστικό. Ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι δείχνει την υποστήριξή του στην ομάδα, πέρυσι στον τελικό του κυπέλλου μέσα στην Λάρισα είχε γεμίσει και ήταν ο έκτος παίκτης. Καλώ και φέτος να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δώσουν το παρών και να ακολουθήσουν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.

ΓΣΦ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ-0046

Όσο αφορά το πρωτάθλημα τι να περιμένουμε καθώς η ομάδα είναι πρώτη και αήττητη;

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι και μετά να μελετήσουμε τα παιχνίδια των play-off όπως επίσης και τους αντιπάλους που θα προκύψουν στο δρόμο μας. Έχουμε έναν αγώνα μετά το final4 με τους Ίκαρους Τρικάλων. Μένουμε όμως στον τωρινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΓΣΦ ΟΜΑΔΑ

Εύχομαι να είμαστε καλά χωρίς τραυματισμούς και να φέρουμε φέτος το κύπελλο στην πόλη!!!

Καλή επιτυχία στον Γυμναστικό!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 02-01-16
Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ ΩΡΑ 17.00 Γ.Σ.ΣΟΦΑΔΕΣ-Γ.Σ.ΦΑΡΣΑΛΑ
Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ ΩΡΑ 19.00 Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 03-01-16
Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ ΩΡΑ 18.00 ΤΕΛΙΚΟΣ