Επιστροφή στα «τρίποντα»

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Ο Άρης Διλόφου επικράτησε με 1 – 2 της Νίκης Κρήνης επιστρέφοντας έτσι στις νίκες και με το πέρας του πρώτου γύρου βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ ΕΠΣΛ.

Οι παίκτες του Τάκη Ρόφαλη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10’ έχασαν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Ο Λεβέντης έκλεψε την μπάλα, «πάτησε» περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο 10 λεπτό ο Λεβέντης το έκανε πράξη στο 20’. Έπειτα από ωραίο συνδυασμό Καρακώστα και Ρεντινόπουλου ο πρώτος «έσπασε» την μπάλα στον Λεβέντη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έβαλε σε θέση «οδηγού» τον «Θεό του πολέμου».

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 30’ καταγράφηκε η πρώτη τους καλή ευκαιρία. Ο Γ. Μαργαριτόπουλος έκανε το σουτ με τον Χ. Φουστάνα να διώχνει με υπερένταση.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Άρη. Συγκεκριμένα στο 34’ και έπειτα από ωραία πάσα του Μπουλουτσού ο Γ. Φουστάνας έκανε την σέντρα από τα αριστερά για τον Ρεντινόπουλο, το πλασέ του τελευταίου όμως πέρασε άουτ.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε και το 0 – 2.

Συγκεκριμένα στο 47’ και έπειτα από σέντρα του Καρακώστα η μπάλα κατέληξε στον Γ. Φουστάνα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ διεύρυνε το προβάδισμα για το συγκρότημα του Τάκη Ρόφαλη.

Η ομάδα του Άρη είχε και δυο καλές στιγμές με τους Σουλιώτη στο 60’ και Γκαραγκούνη στο 84’ όμως αμφότεροι έστειλαν την μπάλα έξω από τα δοκάρια του Α.Θ Νταφόπουλου.

Εν τέλει η Νίκη Κρήνης κατάφερε να μειώσει στο 88’ με σκόρερ τον Ν. Μακρυγιάννη έπειτα από ασσίστ του Ι. Μαργαριτόπουλου.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Νταφόπουλος Α.Θ., Γακόπουλος, Καρνάβας, Καραλευθέρης (82′ λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Νταφόπουλος Α.Κ., Ζησόπουλος, Καραγιάννης, Γελαδάρης, Γκατζόγιας (46′ Μαργαριτόπουλος Αλ.), Μαργαριτόπουλος Ι., Αγγελακόπουλος (60′ Μακρυγιάννης).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Συργκάνης, Δημουλάς (55′ Βαϊτσης), Χαμορούσιος, Μπουλούτσος, Φουστάνας Γ. (82′ Γκαραγκούνης), Καρακώστας, Ρεντινόπουλος, Τσούλης, Λεβέντης (88′ Μπανιάς).