Έπιασε κορυφή με σκόρερ «Μισα»!

Κείμενο Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες iFarsala

Κίτρινη «έβαψαν» την κορυφή οι  «πιτσιρικάδες» της Ακαδημίας Φαρσάλων καθώς έπειτα από το «διπλό» στην δύσκολη έδρα του Διλόφου με σκορ 0 – 1 «φιγουράρουν» μόνοι πρώτοι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4’ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία.

Ο  Γ. Φουστανας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έκανε και το πλασέ με την μπάλα να περνάει όμως λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ευθυμιάδη.

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0039

Στο 14’ η ομάδα του Αρίστου Παπαγεωργίου «απάντησε» όμως το σουτ του Μισαήλιδη από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και στο 16’ χάθηκε ακόμη μα ευκαιρία για τον Άρη. Αρχικά ο Τσούλης εκτέλεσε το φάουλ ο Β. Σουλιώτης έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Ευθυμιάδης του είπε «όχι».

Η πίεση για το συγκρότημα του Τάκη Ρόφαλη συνεχίστηκε και στο 24’ χάθηκε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία.

Έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Βαΐτση, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή όμως το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0074

Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά με προϋποθέσεις όμως το σουτ του Μπασαγιάννη κατέληξε στην αγκαλιά του Φουστανά.

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0111

 

Η καλύτερη στιγμή για τον «Θεό του πολέμου» καταγράφηκε στο 37’. Αρχικά ο Γ. Φουστάνας έκανε σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά ο Ευθυμιάδης την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία ο Ρεντινόπουλος σε κενό τέρμα αστόχησε.

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0085

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και συγκεκριμένα στο 60’ είχαμε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Μισαηλίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση «πάτησε» περιοχή, σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο «πλεκτό» του Φουστάνα.

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0143

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0146

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Άρης ανέβασε κατακόρυφα την πίεσή του όμως η Ακαδημία με σωστή αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα με εξαίρεση μια κεφαλιά του Λάμπρου η οποία πέρασε άουτ.

Ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή στο 85’ όταν το σουτ του Καραγιάννη από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ.

Άρης Διλόφου

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0023

(Ρόφαλης)Φουστάνας Χρ,Σουλιώτης Β,Συργκάνης,Δημουλάς(Σουλίωτης Π),Χαμορούσος,Μπουλούτσος,Φουστάνας Ι.(Λάμπρου Χρ.),Καρακώστας,Ρεντινόπουλος(Λεβέντης),Τσούλης,Βαίτσης

Ακαδημία Φαρσάλων

ΔΙΛΟΦΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-0026

(Παπαγεωργίου)Ευθυμιάδης,Πανάγος,Δημακόπουλος,Σπυρόπουλος,Τριάνταφύλλοπουλος(Θανόπουλος Ι),Καψιώχας,Ψαρογιώργος,Καραγιάννης,Χρόνης(Γιαννούλας),Μισαηλίδης,Φιτσιόπουλος(Μπασαγιάννης)