Αγγλικό σκορ η Αναγέννηση το Σάββατο

Νίκη με σκορ 4-3 πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων, στο μοναδικό παιχνίδι για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, επικρατώντας με αυτό το σκορ του Πανιωνίου.Ο αέρας, ήταν σύμμαχος στο γήπεδο των Βρυσιών,για ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της αναγέννησης <<γάζωσε>> την αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να είναι μπροστά στο σκορ με 3-0.Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Τσιάμπας στο 24 ενώ το ημίχρονο έκλεισε ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης με δύο προσωπικά τέρματα στο 32’και στο 42′

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζερεμές, σημείωσε το 4-0 για την Αναγέννηση, αλλά ο Πανιώνιος είχε αλλες διαθέσεις και στο 72’, ο Βασιλείου, μείωσε σε 4-1, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-2 και ο Μιχαλόπουλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι, κάνοντας το 4-3.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Συμεωνίδης, Μπουλάρι, Τριανταφύλλου, Βότσης, Προσμίτης, Κούμπρια, Μουτκανάς Θ., Τζερεμές (82’ Σακελαρίου Κ.), Αρβανιτοζήσης Δ. (68’ Δημητρόπουλος), Τσιάμπας Απ. (82’ Νταφόπουλος).

Πανιώνιος (Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Δημόπουλος, Βασιλείου Π. (65’ Γκόλτσιος Ν.), Κανής, Κίτσας Π., Σκέντζας Χρ., Ελιζόπουλος Γ., Γκόλτσιος Ι., Ελιζόπουλος Ν., Μιχαλοπουλος, Βασιλείου Χ.

Διαιτητής: Κακάνης,Γκόγκος, Μακρής.