Ισοπαλία στο ντέρμπι Βαμβακού-Αναγέννηση

Χώρίς γκόλ έληξε το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ατρόμητο Βαμβακούς και Αναγέννηση Φαρσάλων για τον 3ο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Το παιχνίδι, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με τους Πέτσα και Μακρή και τους φιλοξενούμενους με τους Τζερεμέ και Ζαγγανά.Στο 25ο λεπτό ο Μακρής εκτέλεσε φάουλ για την Βαμβακού και ο Γκατζανάς έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ λίγο αργότερα, ο Ζαγγανάς απείλησε για την Αναγέννηση Φαρσάλων με σουτ,ο Παλαμίδας όμως  κράτησε ανέπαφη την εστία των γηπεδούχων.Παιχνίδι κέντρου και για τις δυο ομάδες, με αρκετό πάθος και μεγάλο πρωταγωνιστή την ισοπαλία.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ 2015-2016

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2015-2016

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Αρσενόπουλος Β. (43’ Μουτκανάς Στ.), Μορφογιάννης, Γκούνης, Ακρίβος, Βόπης, Μαργαριτόπουλος Νικ., Κατσανάκης, Πέτσας, Θεοχάρης Απ. (80’ Ανδρεόπουλος), Μακρής (89’ Αρσενόπουλος Ε.).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Συμεωνίδης, Μπουλάρι, Τριανταφύλλου, Βότσης, Προσμίτης, Ζαγγανάς (62’ Τσιάμπας Απ.), Μουτκανάς Θ., Αρβανιτοζήσης Δ., Τζερεμές (85’ Δημητρόπουλος), Αρβανιτοζήσης Ι. (10’ Νταφόπουλος Ι.).

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Τσιρογιάννης, Σπανούλης.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (5)

ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (27)

Τις εντυπώσεις στο συγκεκριμένο αγώνα έκλεψε ο junior Κυριαζής!!!